“AKU MANANG BULAN MAC!”

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semuanya!

Terima kasih kerana bersama kami untuk menjayakan bersama CABUTAN LUCKY DRAW YANG KETIGA! Kali ini para penonton bukan sahaja menang hadiah wang tunai malah para penonton juga berpeluang memenangi voucher BND5.00 untuk di McDonald’s! Terima kasih pada semua Calon Pemenang kerana kita sudah pun habis satu suku daripada kempen akumanang ini dan tidak lama lagi kita bakal menyaksikan Cabutan Bertuah Utama nanti di Karnival Kembara Islam pada 28hb April ini pada pukul 10:00 pagi!

IMG_3288

Semalam kita berjaya dalam mencabut tiga lagi pemenang yang disempurnakan oleh Pengerusi akumanang.com iaitu Tuan Syed Mohd. Yassin bin Hj. Syed Anayatullah Shah. Kepada pemenang-pemenang kita, TAHNIAH DIUCAPKAN!

Pemenang-pemenang kita bagi CABUTAN BERTUAH KEDUA adalah:

  1. Hjh. Suria binti Haji Dahali (01-062455) memenangi BND250
  2. Aznee Abdul Razak (00-258365) memenangi BND150
  3. Resmah Haji Sarbini (00-110523) memenangi BND100

Manakala pemenang-pemenang voucher BND5.00 McDonald’s kita adalah:
(Nama-nama adalah mengikut nama-nama pengguna di Facebook)

  1. Nadiah Haji Syed

  2. Qilah Oren

  3. Koleksi Mumtaz

  4. Jul Azni

  5. Suriyanti Haji Suhaimi

Walaubagaimanapun kepada PARA PENONTON dan CALON PEMENANG yang lain, jangan berputus asa. Mungkin belum rezeki awda memenangi semalam tetapi mungkin rezeki awda terletak pada Hadiah-Hadiah yang lain! Oleh itu, jangan sekali-kali berputus asa dan sentiasa menyokong kami semua di AKUMANANG.COM

Sebagai peringatan sekali lagi, CABUTAN HADIAH UTAMA MAC pula, cabutannya akan dilangsungkan di KARNIVAL KEMBARA ISLAM bertempat di MANGGIS BALLROOM pada 28 APRIL 2017 pada PUKUL 10:00 PAGI.

Sekali lagi, tahniah diucapkan!

“AKU MANANG!”