“AKU MANANG BULAN APRIL!”

ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA SEMUANYA!

Terima kasih kerana bersama kami untuk menjayakan bersama CABUTAN LUCKY DRAW YANG KEEMPAT! Semalam merupakan siaran langsung yang amat istimewa kerana diberi peluang untuk membuat siaran langsung di Made in Brunei Market Fair yang diadakan pada 6hb-8hb Mei ini.

Antara usahawan-usahawan akumanang yang turut serta dalam Made in Brunei Market Fair adalah:

  • Qafa Haus
  • Uzma Choice
  • Madu Maangaris
  • Kern & Hani Dream Wedding
  • Mumtaz Collections
  • Battle Pro MMS

Semalam kita berjaya dalam mencabut tiga lagi pemenang yang disempurnakan oleh Pengurus Projek Kecil Battle Pro MMS, Mohd. Syukri bin Jamil dengan Brunei’s Family Man, Rashid! Kepada pemenang-pemenang kita, TAHNIAH DIUCAPKAN!

Pemenang-pemenang kita bagi CABUTAN BERTUAH BULANAN KEEMPAT adalah:

  1. Huzairi Abdullah (31-015940) memenangi BND250
  2. Radziahwati (00-120370) memenangi BND150
  3. Surita Taib (00-114121) memenangi BND100

Walaubagaimanapun kepada PARA PENONTON dan CALON PEMENANG yang lain, jangan berputus asa. Mungkin belum rezeki awda memenangi semalam tetapi mungkin rezeki awda terletak pada Hadiah-Hadiah yang lain! Oleh itu, jangan sekali-kali berputus asa dan sentiasa menyokong kami semua di AKUMANANG.COM.

Seperti yang ditekan kan di Made in Brunei Market Fair: #supportLokalBrunei, dimana usahawan-usahawan akumanang semuanya Lokal!

Sebagai peringatan sekali lagi, CABUTAN HADIAH UTAMA MEI akan berlangsung seperti biasa di Facebook secara LIVE pada pukul 8:00 malam pada 7HB JUN 2017.

Sekali lagi, tahniah diucapkan!

“AKU MANANG!”