AM19 – UZMA CHOICE

kcb9h

PENYOKONG 100% SUSU IBU

Bermula berjual secara online dengan membukakan secara ‘pre-order’ kepada pelanggan pada tahun 2011. Ini didorong kerana susah mencari baju khas menyusukan bayi di Brunei ketika itu. Alhamdulillah pada Disember 2015 kami mula beroperasi di sebuah bangunan commercial di Mata-Mata sehingga sekarang.

Kepakaran KAMI, adalah menyediakan barangan dan keperluan ibu-ibu hamil dan menyusukan anak, yang memudakan para ibu mencari barangan keperluannya hanya dalam SATU kedai iaitu di Uzma Choice.

Kami juga mereka beberapa jenis pakaian khas buat ibu-ibu menyusukan anak, yang pasti memudahkan kita untuk menyusukan bayi kita di mana-mana sahaja tanpa mendedahkan aurat kita.

Dengan rekaan baju yang ringan, simple, elegant dan cantik ini pasti akan membuatkan kita nampak lebih anggun dan bergaya walaupun sudah beranak pinak dan sedang menyusukan bayi.

Namun rekaan kami jugak diminati oleh semua peringkat umur dan bukan hanya terhad untuk ibu-ibu menyusukan bayi sahaja.

Selain itu jugak KAMI adalah salah seorang penyokong tegar mengenai “breastfeeding” berdasarkan pengalaman menyusukan 3 orang anak Kak Yul suka memotivasikan para wanita yang sedang hamil dan yang ingin menyusukan bayi mereka secara ekslusive dengan memberikan pandangan, idea dan memotivate untuk terus memberikan bayi mereka makanan terbaik didunia dan tidak pernah mengalah.

Mission/Vision

Adalah untuk membantu para bakal ibu atau ibu-ibu untuk memilih menyusukan bayi mereka dengan memberikan confident dan kemudahan dengan menyediakan pakaian yang senang, ringan, cantik elegant dan bergaya dan memudahkan mereka menyusukan bayi dimana sahaja dan dalam semua situasi.

Highlight Product

Alhamdulillah setakat ini kami mereka 3 jenis pakaian iaitu ‘Alya Nursing Dress’ ‘Hana Nursing Blouse’ dan ‘Sara Nursing Blouse’

1 lagi produk “HOT SELLING” kami jugak ialah ‘Magic Corset’ yang membantu para wanita Nampak anggun, menarik dan langsing dalam masa 5 minit. Kami jugak menjanjikan abiskita akan kurang 5 inci dalam masa 5 minit apabila memakai Magic Corset kami.

Contact Us

Address

Unit No.1, spg 74-59, Kg. Mata-Mata,
Bangunan Commercial Sebarang
Masjid Mata-Mata Gadong

Phone Number

+673 896 7490

Email

uzmachoice@gmail.com 

Follow Us

Facebook: Uzma Choice
Instagram: @uzmachoice